Sugaring Cane -sokerointikoulutukset

Järjestämme koulutuksia joustavalla suunnittelulla ja aikataululla. Liikumme ympäri Suomen ja Baltian. Lue koulutuskuvauksemme ja osta koulutus verkkokaupastamme tai ota yhteyttä ja räätälöidään porukallenne sopiva sokerointikoulutus.

Mitä sokerointi on?

Sokerointi on luonnollinen ihokarvojenpoistomenetelmä, jossa häiritsevät ihokarvat saadaan poistettua katkaisematta karvoja. Kun karva irtoaa juurineen, se pysyy poissa näkyvistä pidempään ja useiden sokerointien jälkeen karva kasvaa lähtökohtaisesti hennompana takaisin. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille; myös esimerkiksi diabeteksestä tai ekseemasta kärsiville. Sokerointi käy sekä suurille alueille kuten selälle ja säärille että pienille kasvojen alueille rikkomatta ihoa – sen vuoksi sokerointia suositellaan vahauksen sijasta useimmiten.

KOULUTUKSEMME

BASIC-koulutus

KOULUTUS:
Sugaring Cane BASIC -koulutus

SISÄLTÖ:
Tämä peruskoulutus on henkilöille, jotka ovat jo valmiita kosmetologeja tai kosmetologiopiskelijoita ja haluavat laajentaa palveluvalikoimaansa. Koulutuspäivä alkaa tuotteiden läpikäymisellä ja nopealla teoriaosuudella. Teorian jälkeen siirrytään konkreettiseen harjoitteluun mallille. Malli opastetaan alusta loppuun kuin uusi asiakas eli vastaanotosta jälkihoitotuotteisiin. Koulutuksessa käydään läpi perusalueet kuten sääret, kainalot, reidet, käsivarret ja bikiniraja. Päivän aikana opetetaan tekijän ergonominen työskentelyasento ja asiakkaan asento, jotta sokerointi sujuu vaivatta molemmille. Koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä ongelmatilanteita ja niiden ratkaisut.

KESTO:
6-8h. Koulutuksen aikana kahvitarjoilu sekä omakustanteinen lounastauko.

RYHMÄKOKO:
2 – 4 oppilasta. Pidämme ryhmäkoon mahdollisimman pienenä parhaimman mahdollisen opastuksen ja tekniikan tarkkailun vuoksi. Kun oppilaita on päivän aikana enintään neljä, jää kaikille aikaa kysyä ja kouluttaja voi tarkkaille kaikkien tekniikkaa ja työskentelytapaa jatkuvasti.

MALLI:
Yksi malli per oppilas. Jos et saa omaa mallia paikalle, ilmoitathan meille vähintään 5 vuorokautta ennen koulutusta, niin etsimme sinulle sopivan mallin koulutuksen ajaksi. Mallin tulisi kasvattaa alueiden karvoja noin 3 viikkoa ennne koulutusta. Vähintään sääret, kainalot sekä bikinilinja.

BASIC-paketti sisältää seuraavat tuotteet:
Sokeri Strong 1kg – jähmein tahnamme
Sokeri Soft 1kg – keskitaipuisa tahnamme
Sokeri Extra soft 1kg – pehmein tahnamme
Cleanser 500ml – puhdistusneste iholle ennen karvanpoistoa
Silver spray 500ml – rauhoittava jälkihoitosuihke iholle sokeroinnin jälkeen
Suojakäsineet – koko XS tai S, 100kpl

 
 
CHANGE-koulutus

KOULUTUS:
Sugaring Cane CHANGE -koulutus

SISÄLTÖ:
Sugaring Cane vaihtokoulutus on tarkoitettu alalla toimiville sokeroijille, jotka haluavat vaihtaa sokerointituotesarjansa Sugaring Caneen. Koulutuksen hinta sisältää kattavan aloituspaketin. Koulutuspäivä alkaa tuotteiden läpikäymisellä, jonka jälkeen siirrytään suoraan konkreettiseen harjoitteluun mallille, ellei sokeroinnin teoriasta ole kysyttävää. Malli opastetaan alusta loppuun kuin uusi asiakas eli vastaanotosta jälkihoitotuotteisiin. Koulutuksessa käydään läpi suppeasti perusalueet kuten sääret, kainalot ja bikiniraja, jonka tarkoituksena on testata Sugaring Cane -sokerien vahvuuksia eri alueilla. Koulutuksessa käydään läpi mahdollisia edelllisen sokerointisarjan kanssa ilmenneitä ongelmatilanteita ja katsotaan niiden ratkaisut.

KESTO:
2-3h. Koulutuksen aikana kahvitarjoilu niin halutessa.

RYHMÄKOKO:
1 – 6 oppilasta. Pidämme ryhmäkoon mahdollisimman pienenä parhaimman mahdollisen opastuksen vuoksi. Kun oppilaita on päivän aikana enintään kuusi, jää kaikille aikaa kysyä.

MALLI:
Yksi malli per oppilas. Jos et saa omaa mallia paikalle, ilmoitathan meille vähintään 5 vuorokautta ennen koulutusta, niin etsimme sinulle sopivan mallin niin halutessasi. Mallin tulisi kasvattaa alueiden karvoja noin 3 viikkoa ennen koulutusta. Vähintään sääret, kainalot sekä bikinilinja. Change -koulutuksessa malli ei ole pakollinen, jos haluat vain kuulla tuotekoulutuksen.

CHANGE -paketti sisältää seuraavat tuotteet:
Sokeri Strong 1kg – jähmein tahnamme
Sokeri Soft 1kg – keskitaipuisa tahnamme
Sokeri Extra soft 1kg – pehmein tahnamme
Cleanser 500ml – puhdistusneste iholle ennen karvanpoistoa
Silver spray 500ml – rauhoittava jälkihoitosuihke iholle sokeroinnin jälkeen
Suojakäsineet – koko XS tai S, 100kpl

BRAZILIAN & BROWS -koulutus

KOULUTUS:
Sugaring Cane Brazilian&Brows -koulutus naisille

SISÄLTÖ:
Tämä jatkokoulutus on henkilöille, jotka ovat jo aikaisemmin käyttäneet Sugaring Cane -sokereita ja haluavat laajentaa palveluvalikoimaansa. Koulutuksessa ohjeistetaan brasilialainen intiimialueen sokerointi. Koulutus on tärkeä koko laajuudeltaan; koulutuksen aikana käsitellään alueet, joihin ilman tekniikkaa ei saa koskea, kuten häpyhuulet ja limakalvot. Koulutuksessa käydään läpi tekijän ergonominen työskentelyasento ja asiakkaan asento, jotta sokerointi sujuu vaivatta molemmille. Koulutuksessa läpikäydään myös kulmakarvojen muotoilu sokeroiden, Sugaring Cane:n ainutlaatuisella tikkutekniikalla, jolla saa erityisen tarkkaa jälkeä. Koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä ongelmatilanteita brasilialaisen sokeroinnin sekä kulmakarvojen sokeroinnin yhteydessä.

KESTO:
2 – 3h. Koulutuksen aikana kahvitarjoilu.

RYHMÄKOKO:
1 – 3 oppilasta. Kun kyseessä on herkkä intiimialue, pidämme ryhmäkoon äärimmäisen pienenä parhaimman mahdollisen opastuksen ja tekniikan tarkkailun vuoksi. B&B-koulutus voidaan pitää vain jopa yhdelle oppilaalle.

MALLI:
Yksi malli per oppilas. Jos et saa omaa mallia paikalle, ilmoitathan meille vähintään 5 vuorokautta ennen koulutusta, niin etsimme sinulle sopivan mallin koulutuksen ajaksi. Mallin tulisi olla kasvattanut sokeroitavan alueen ihokarvoja noin 2-3 viikkoa.

 

Yhteydenottopyyntö

  Valttikortit

  Sokerointi karvanpoistona:

  Kivuttomampi – Sokerimassa kuorii vain kuolleen ihosolukon, se ei koskaan tartu terveeseen ihoon aiheuttaen vauriota.

  100% luonnollinen – Sokerimassa on 100% luonnollinen. Se on tehty sokerista, vedestä ja sitruunasta. Ainekset suoraan luontoäidiltä kelpaavat myös herkemmälle iholle.

  Parempi tekniikka – Sokerointitekniikka ei katkaise karvaa, jolloin myöskään ikävän terävää sänkeä ei kasva. Karva joutuu aloittamaan kasvunsa alusta, jolloin sen näkyvä osa on hento ja pehmeä. Sama kohta voidaan sokeroida useamman kerran, ihon kärsimättä siitä.

  Ei polta – Sokerimassa lämmitetään vain ihonlämpöiseksi, jolloin se ei voi aiheuttaa palovammoja asiakkaallesi.

  Hygieeninen & helppo siivota – Jokaiselle asiakkaalle käytetään omaa sokerointimassapalloa, joka hävitetään sokeroinnin jälkeen kertakäyttökäsineen mukana. Sokerointi on miellyttävän hygieeninen ja helppo niin asiakkaalle kuin tekijällekkin. Jos sokerimassaa joutuu vaatteille tai hoitopedille, se irtoaa jo lämpimällä vedellä pyyhkien.

  Kouluttaudu meillä

  Oletko valmistunut kosmetologi tai kosmetologi-opiskelija?

  Lisää ammattitaitoosi Sugaring Cane -vartalosokerointi ja kasvata myyntiäsi lojaaleilla asiakkailla. Standardikoulutuspaketteja tarjoamme kolmea erilaista; BASIC aloittelijoille, CHANGE sarjanvaihtajille sekä BRAZILIAN&BROWS – syventävä brassikoulutus. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomen. Tutustu koulutussisältöihin alla ja kirjaudu sisään kauppaan nähdäksesi hinnat. Yli 5 hengen ryhmiä, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse info@prosecretbeauty.fi , jotta voimme taata teille parhaan hinnan koulutuksiin.